Politica de confidentialitate

Mulțumim pentru utilizarea website-ului Nutriplan. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale atunci când utilizați acest website. Prin accesarea și utilizarea website-ului, sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceste prevederi, vă rugăm să nu utilizați website-ul.

1. Colectarea informațiilor personale

1.1. Informații furnizate voluntar: Atunci când utilizați formularele de contact disponibile pe website, vi se poate solicita să furnizați informații personale, cum ar fi numele complet, adresa de email, numărul de telefon și mesajul clientului. Aceste informații sunt colectate numai cu consimțământul dumneavoastră voluntar și sunt utilizate în scopul comunicării și răspunsului la solicitările dumneavoastră.

1.2. Informații colectate automat: Pe lângă informațiile furnizate voluntar, website-ul utilizează instrumente precum Google Tag Manager și Google Analytics pentru a colecta informații non-personale despre modul în care utilizați website-ul. Aceste informații pot include adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate, durata sesiunii și alte detalii referitoare la activitatea pe website. Aceste informații sunt colectate în scopuri analitice și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

2. Utilizarea informațiilor colectate

2.1. Comunicare și răspuns la solicitări: Informațiile personale furnizate prin intermediul formularelor de contact vor fi utilizate exclusiv în scopul comunicării cu dumneavoastră și pentru a răspunde la solicitările și întrebările dumneavoastră. Aceste informații nu vor fi folosite în alte scopuri fără consimțământul dumneavoastră.

2.2. Analize și îmbunătățiri: Informațiile colectate automat prin Google Tag Manager și Google Analytics sunt utilizate în scopuri analitice pentru a înțelege și îmbunătăți experiența utilizatorilor pe website. Aceste informații ne ajută să analizăm traficul, să evaluăm performanța website-ului și să oferim conținut mai relevant și personalizat.

3. Protecția informațiilor personale

3.1. Securitatea datelor: Ne angajăm să protejăm informațiile personale colectate împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor neautorizate. Implementăm măsuri de securitate și proceduri tehnice, fizice și administrative adecvate pentru a proteja datele personale.

3.2. Păstrarea datelor: Informațiile personale furnizate prin formularele de contact vor fi păstrate doar pentru perioada necesară pentru a răspunde la solicitările și întrebările dumneavoastră sau conform cerințelor legale.

4. Divulgarea informațiilor către terți

4.1. Limitarea divulgării: Informațiile personale colectate nu vor fi vândute, închiriate sau transferate unor terțe părți în moduri diferite de cele descrise în această Politică de Confidențialitate, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile și reglementările aplicabile sau în situațiile în care sunteți de acord cu divulgarea.

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

6.1. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate: Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări ale Politicii de Confidențialitate vor fi publicate pe website și vor intra în vigoare în momentul publicării.

7. Contact

7.1. Pentru orice întrebări, preocupări sau solicitări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la utilizarea datelor personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe website.

Data ultimei actualizări: 05.02.2024