Termeni si conditii

Vă mulțumim că ați vizitat website-ul Nutriplan.

Acesul și utilizarea acestui website sunt supuse Termenilor și Condițiilor descrise mai jos. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

1. Confidențialitatea datelor

1.1. Protecția datelor personale: Prin utilizarea formularelor de contact disponibile pe website, înțelegem că sunteți de acord să furnizați informațiile personale solicitate, cum ar fi numele complet, adresa de email, numărul de telefon și mesajul clientului. Aceste informații vor fi utilizate strict în scopul comunicării cu dumneavoastră și pentru a răspunde la solicitările dumneavoastră. Ne angajăm să respectăm confidențialitatea și să protejăm datele personale furnizate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

1.2. Colectarea datelor: Website-ul Nutriplan utilizează Google Tag Manager și Google Analytics pentru a colecta informații privind evenimentele pe website, precum paginile vizitate, durata sesiunii și alte detalii relevante. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorilor și să oferim conținut mai relevant. Colectarea și utilizarea datelor în scopuri analitice sunt supuse Politicii noastre de Confidențialitate.

2. Drepturi de proprietate intelectuală

2.1. Conținutul website-ului: Toate drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website (incluzând, dar fără a se limita la text, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video) sunt deținute de Nutriplan sau de terții care ne-au acordat drepturi de utilizare. Reproducerea, distribuirea sau utilizarea oricărui conținut din acest website în alte scopuri decât cele permise de Termeni și Condiții este strict interzisă.

3. Modțlități de plată

3.1 Plata pentru produsele de pe website-ul Nutriplan se poate face prin mai multe modalități, acestea fiind: plata la livrare (ramburs la curier) sau plata online cu cardul.

3.2 Modalitatea de plată de transfer bancar direct, nu este acceptată.

4. Excluderea responsabilității

4.1. Accesul și utilizarea website-ului: Accesul și utilizarea acestui website sunt pe propriul risc al utilizatorului. Ne străduim să asigurăm acuratețea și actualizarea informațiilor prezentate pe website, dar nu putem garanta că informațiile sunt complete, precise sau actualizate în permanență. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul website-ului fără notificare prealabilă.

4.2. Link-uri către alte website-uri: Acest website poate conține link-uri către alte website-uri care nu sunt sub controlul nostru. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile altor website-uri. Vizitarea și utilizarea acestor website-uri externe se fac pe propriul risc al utilizatorului.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a website-ului după efectuarea modificărilor reprezintă acceptul dumneavoastră al Termenilor și Condițiilor actualizate.

6. Contact

6.1. Pentru orice întrebări, sugestii sau solicitări legate de acești Termeni și Condiții sau despre utilizarea website-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe website.

Data ultimei actualizări: 05.02.2024